آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,019
تعداد مقالات33,734
تعداد مشاهده مقاله44,975,199
تعداد دریافت فایل اصل مقاله46,519,256
هوشیار جبل کندی, فرناز, عباسپور, علی, رسولی صدقیانی, میر حسن, اصغری, حمیدرضا. (1396). تأثیر بقایای آلی مختلف بر برخی خصوصیات و روند تغییرات عناصر‌غذایی در فرآیند تولید ورمی‌کمپوست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(2), 185-194. doi: 10.22092/sbj.2018.115700
فرناز هوشیار جبل کندی; علی عباسپور; میر حسن رسولی صدقیانی; حمیدرضا اصغری. "تأثیر بقایای آلی مختلف بر برخی خصوصیات و روند تغییرات عناصر‌غذایی در فرآیند تولید ورمی‌کمپوست". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 2, 1396, 185-194. doi: 10.22092/sbj.2018.115700
هوشیار جبل کندی, فرناز, عباسپور, علی, رسولی صدقیانی, میر حسن, اصغری, حمیدرضا. (1396). 'تأثیر بقایای آلی مختلف بر برخی خصوصیات و روند تغییرات عناصر‌غذایی در فرآیند تولید ورمی‌کمپوست', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(2), pp. 185-194. doi: 10.22092/sbj.2018.115700
هوشیار جبل کندی, فرناز, عباسپور, علی, رسولی صدقیانی, میر حسن, اصغری, حمیدرضا. تأثیر بقایای آلی مختلف بر برخی خصوصیات و روند تغییرات عناصر‌غذایی در فرآیند تولید ورمی‌کمپوست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 5(2): 185-194. doi: 10.22092/sbj.2018.115700


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب