شهبازی, حسنعلی, ذوالفقاران, اردوان, قائمی, علیرضا, احمدی, مسعود, محمدیان, رحیم. (1393). اثرات مقادیر متفاوت آب و شوری آن بر عملکردکمی و کیفی چغندر قند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), 192-183. doi: 10.22092/jsb.2015.11536
حسنعلی شهبازی; اردوان ذوالفقاران; علیرضا قائمی; مسعود احمدی; رحیم محمدیان. "اثرات مقادیر متفاوت آب و شوری آن بر عملکردکمی و کیفی چغندر قند". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 2, 1393, 192-183. doi: 10.22092/jsb.2015.11536
شهبازی, حسنعلی, ذوالفقاران, اردوان, قائمی, علیرضا, احمدی, مسعود, محمدیان, رحیم. (1393). 'اثرات مقادیر متفاوت آب و شوری آن بر عملکردکمی و کیفی چغندر قند', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), pp. 192-183. doi: 10.22092/jsb.2015.11536
شهبازی, حسنعلی, ذوالفقاران, اردوان, قائمی, علیرضا, احمدی, مسعود, محمدیان, رحیم. اثرات مقادیر متفاوت آب و شوری آن بر عملکردکمی و کیفی چغندر قند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 30(2): 192-183. doi: 10.22092/jsb.2015.11536


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.