آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,019
تعداد مقالات33,737
تعداد مشاهده مقاله44,979,802
تعداد دریافت فایل اصل مقاله46,727,355
زارعی, ابوالفضل, حافظیه, محمود. (1386). تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 63-72. doi: 10.22092/isfj.2007.114931
ابوالفضل زارعی; محمود حافظیه. "تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1386, 63-72. doi: 10.22092/isfj.2007.114931
زارعی, ابوالفضل, حافظیه, محمود. (1386). 'تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 63-72. doi: 10.22092/isfj.2007.114931
زارعی, ابوالفضل, حافظیه, محمود. تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1386; 16(1): 63-72. doi: 10.22092/isfj.2007.114931


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب