آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,043
تعداد مقالات34,039
تعداد مشاهده مقاله46,432,488
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,497,799
اسماعیل زاده کناری, رضا, سحری, محمد علی, حمیدی اصفهانی, زهره. (1382). مقایسه ترکیبات غذایی گوشت ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) و ماهی علف خوار پرورشی (Ctenopharyngodon idella) و فرآوری ماریناد از آنها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), 13-28. doi: 10.22092/isfj.2004.113697
رضا اسماعیل زاده کناری; محمد علی سحری; زهره حمیدی اصفهانی. "مقایسه ترکیبات غذایی گوشت ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) و ماهی علف خوار پرورشی (Ctenopharyngodon idella) و فرآوری ماریناد از آنها". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 4, 1382, 13-28. doi: 10.22092/isfj.2004.113697
اسماعیل زاده کناری, رضا, سحری, محمد علی, حمیدی اصفهانی, زهره. (1382). 'مقایسه ترکیبات غذایی گوشت ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) و ماهی علف خوار پرورشی (Ctenopharyngodon idella) و فرآوری ماریناد از آنها', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), pp. 13-28. doi: 10.22092/isfj.2004.113697
اسماعیل زاده کناری, رضا, سحری, محمد علی, حمیدی اصفهانی, زهره. مقایسه ترکیبات غذایی گوشت ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) و ماهی علف خوار پرورشی (Ctenopharyngodon idella) و فرآوری ماریناد از آنها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1382; 12(4): 13-28. doi: 10.22092/isfj.2004.113697


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب