آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,531
تعداد مشاهده مقاله49,375,846
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,824,348
اسماعیل زاده کناری, رضا, سحری, محمد علی, حمیدی اصفهانی, زهره. (1382). مقایسه ترکیبات غذایی گوشت ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) و ماهی علف خوار پرورشی (Ctenopharyngodon idella) و فرآوری ماریناد از آنها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), 13-28. doi: 10.22092/isfj.2004.113697
رضا اسماعیل زاده کناری; محمد علی سحری; زهره حمیدی اصفهانی. "مقایسه ترکیبات غذایی گوشت ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) و ماهی علف خوار پرورشی (Ctenopharyngodon idella) و فرآوری ماریناد از آنها". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 4, 1382, 13-28. doi: 10.22092/isfj.2004.113697
اسماعیل زاده کناری, رضا, سحری, محمد علی, حمیدی اصفهانی, زهره. (1382). 'مقایسه ترکیبات غذایی گوشت ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) و ماهی علف خوار پرورشی (Ctenopharyngodon idella) و فرآوری ماریناد از آنها', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), pp. 13-28. doi: 10.22092/isfj.2004.113697
اسماعیل زاده کناری, رضا, سحری, محمد علی, حمیدی اصفهانی, زهره. مقایسه ترکیبات غذایی گوشت ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) و ماهی علف خوار پرورشی (Ctenopharyngodon idella) و فرآوری ماریناد از آنها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1382; 12(4): 13-28. doi: 10.22092/isfj.2004.113697


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب