آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,531
تعداد مشاهده مقاله49,376,349
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,824,833
تاج الدین, بهجت. (1374). تمپرینگ گوشت با استفاده از مایکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), 94-95. doi: 10.22092/vj.1995.112657
بهجت تاج الدین. "تمپرینگ گوشت با استفاده از مایکروویو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 4, 1374, 94-95. doi: 10.22092/vj.1995.112657
تاج الدین, بهجت. (1374). 'تمپرینگ گوشت با استفاده از مایکروویو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), pp. 94-95. doi: 10.22092/vj.1995.112657
تاج الدین, بهجت. تمپرینگ گوشت با استفاده از مایکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1374; 8(4): 94-95. doi: 10.22092/vj.1995.112657


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب