آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,049
تعداد مقالات34,082
تعداد مشاهده مقاله46,532,836
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,580,971
تاج الدین, بهجت. (1374). تمپرینگ گوشت با استفاده از مایکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), 94-95. doi: 10.22092/vj.1995.112657
بهجت تاج الدین. "تمپرینگ گوشت با استفاده از مایکروویو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 4, 1374, 94-95. doi: 10.22092/vj.1995.112657
تاج الدین, بهجت. (1374). 'تمپرینگ گوشت با استفاده از مایکروویو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), pp. 94-95. doi: 10.22092/vj.1995.112657
تاج الدین, بهجت. تمپرینگ گوشت با استفاده از مایکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1374; 8(4): 94-95. doi: 10.22092/vj.1995.112657


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب