آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,019
تعداد مقالات33,734
تعداد مشاهده مقاله44,974,574
تعداد دریافت فایل اصل مقاله46,486,169
کیانی, شعله, کاظمی تبار, سید کمال, رنجبر, غلامعلی, بابائیان جلودار, نادعلی, نوروزی, محمد. (1388). تجزیه ژنتیکی صفات درجه حرارت ژلاتینه شدن و میزان آمیلوز در برنج (Oryza sativa L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), 231-243. doi: 10.22092/spij.2017.110999
شعله کیانی; سید کمال کاظمی تبار; غلامعلی رنجبر; نادعلی بابائیان جلودار; محمد نوروزی. "تجزیه ژنتیکی صفات درجه حرارت ژلاتینه شدن و میزان آمیلوز در برنج (Oryza sativa L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 2, 1388, 231-243. doi: 10.22092/spij.2017.110999
کیانی, شعله, کاظمی تبار, سید کمال, رنجبر, غلامعلی, بابائیان جلودار, نادعلی, نوروزی, محمد. (1388). 'تجزیه ژنتیکی صفات درجه حرارت ژلاتینه شدن و میزان آمیلوز در برنج (Oryza sativa L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), pp. 231-243. doi: 10.22092/spij.2017.110999
کیانی, شعله, کاظمی تبار, سید کمال, رنجبر, غلامعلی, بابائیان جلودار, نادعلی, نوروزی, محمد. تجزیه ژنتیکی صفات درجه حرارت ژلاتینه شدن و میزان آمیلوز در برنج (Oryza sativa L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1388; 25(2): 231-243. doi: 10.22092/spij.2017.110999


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب