آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,531
تعداد مشاهده مقاله49,375,832
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,824,330
دیبا, گلریز, جمیلی, شهلا, رمضانی فرد, احسان. (1395). بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی خیار دریایی Holothuria parva در دو حالت خشک ( آبدهی شده) و تازه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(4), 77-86. doi: 10.22092/isfj.2017.110300
گلریز دیبا; شهلا جمیلی; احسان رمضانی فرد. "بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی خیار دریایی Holothuria parva در دو حالت خشک ( آبدهی شده) و تازه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 4, 1395, 77-86. doi: 10.22092/isfj.2017.110300
دیبا, گلریز, جمیلی, شهلا, رمضانی فرد, احسان. (1395). 'بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی خیار دریایی Holothuria parva در دو حالت خشک ( آبدهی شده) و تازه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(4), pp. 77-86. doi: 10.22092/isfj.2017.110300
دیبا, گلریز, جمیلی, شهلا, رمضانی فرد, احسان. بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی خیار دریایی Holothuria parva در دو حالت خشک ( آبدهی شده) و تازه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 25(4): 77-86. doi: 10.22092/isfj.2017.110300


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب