آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,983
تعداد مشاهده مقاله45,761,402
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,187,184
عدنانی, ارسلان, درویشی, شعله, محمدی, خسرو. (1395). بررسی اثر عصاره بره موم(Propolis) کردستان بر ویژگی‌های ‌بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(4), 41-52. doi: 10.22092/isfj.2017.110297
ارسلان عدنانی; شعله درویشی; خسرو محمدی. "بررسی اثر عصاره بره موم(Propolis) کردستان بر ویژگی‌های ‌بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 4, 1395, 41-52. doi: 10.22092/isfj.2017.110297
عدنانی, ارسلان, درویشی, شعله, محمدی, خسرو. (1395). 'بررسی اثر عصاره بره موم(Propolis) کردستان بر ویژگی‌های ‌بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(4), pp. 41-52. doi: 10.22092/isfj.2017.110297
عدنانی, ارسلان, درویشی, شعله, محمدی, خسرو. بررسی اثر عصاره بره موم(Propolis) کردستان بر ویژگی‌های ‌بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 25(4): 41-52. doi: 10.22092/isfj.2017.110297


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب