ستوده, ابراهیم, عابدیان کناری, عبدالمحمد, خدابنده, صابر. (1392). قابلیت هضم چربِی و اسیدهای چرب، ابقاء چربی و عملکرد رشد در ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با سطوح مختلف اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(3), 74-90. doi: 10.22092/isfj.2017.110135
ابراهیم  ستوده; عبدالمحمد  عابدیان کناری; صابر  خدابنده. "قابلیت هضم چربِی و اسیدهای چرب، ابقاء چربی و عملکرد رشد در ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با سطوح مختلف اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 3, 1392, 74-90. doi: 10.22092/isfj.2017.110135
ستوده, ابراهیم, عابدیان کناری, عبدالمحمد, خدابنده, صابر. (1392). 'قابلیت هضم چربِی و اسیدهای چرب، ابقاء چربی و عملکرد رشد در ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با سطوح مختلف اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(3), pp. 74-90. doi: 10.22092/isfj.2017.110135
ستوده, ابراهیم, عابدیان کناری, عبدالمحمد, خدابنده, صابر. قابلیت هضم چربِی و اسیدهای چرب، ابقاء چربی و عملکرد رشد در ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با سطوح مختلف اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 22(3): 74-90. doi: 10.22092/isfj.2017.110135