آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,998
تعداد مقالات33,576
تعداد مشاهده مقاله44,214,981
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,565,314
جعفرپور, سید علی, علی نژاد, عاطفه, یگانه, سکینه, صفری, رضا. (1392). ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), 35-46. doi: 10.22092/isfj.2017.110117
سید علی جعفرپور; عاطفه علی نژاد; سکینه یگانه; رضا صفری. "ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 2, 1392, 35-46. doi: 10.22092/isfj.2017.110117
جعفرپور, سید علی, علی نژاد, عاطفه, یگانه, سکینه, صفری, رضا. (1392). 'ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), pp. 35-46. doi: 10.22092/isfj.2017.110117
جعفرپور, سید علی, علی نژاد, عاطفه, یگانه, سکینه, صفری, رضا. ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 22(2): 35-46. doi: 10.22092/isfj.2017.110117


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب