سعیدی پور, سعید. (1394). بررسی تاثیرتنش شوری بر پتانسیل اسمزی، میزان غلظت قندها و پروتئین های محلول در ژنوتیپ های مختلف برنج در مرحله گیاهچه ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), 1-8. doi: 10.22092/aj.2016.106736
سعید سعیدی پور. "بررسی تاثیرتنش شوری بر پتانسیل اسمزی، میزان غلظت قندها و پروتئین های محلول در ژنوتیپ های مختلف برنج در مرحله گیاهچه ای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 4, 1394, 1-8. doi: 10.22092/aj.2016.106736
سعیدی پور, سعید. (1394). 'بررسی تاثیرتنش شوری بر پتانسیل اسمزی، میزان غلظت قندها و پروتئین های محلول در ژنوتیپ های مختلف برنج در مرحله گیاهچه ای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), pp. 1-8. doi: 10.22092/aj.2016.106736
سعیدی پور, سعید. بررسی تاثیرتنش شوری بر پتانسیل اسمزی، میزان غلظت قندها و پروتئین های محلول در ژنوتیپ های مختلف برنج در مرحله گیاهچه ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 28(4): 1-8. doi: 10.22092/aj.2016.106736


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.