آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,765,639
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,188,894
اسدی کنگرشاهی, علی, اخلاقی امیری, نگین. (1395). تأثیر کاربرد پتاسیم در مراحل مختلف فنولوژی بر عملکرد و کیفیت میوه نارنگی انشو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), 137-148. doi: 10.22092/ijsr.2016.106716
علی اسدی کنگرشاهی; نگین اخلاقی امیری. "تأثیر کاربرد پتاسیم در مراحل مختلف فنولوژی بر عملکرد و کیفیت میوه نارنگی انشو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 2, 1395, 137-148. doi: 10.22092/ijsr.2016.106716
اسدی کنگرشاهی, علی, اخلاقی امیری, نگین. (1395). 'تأثیر کاربرد پتاسیم در مراحل مختلف فنولوژی بر عملکرد و کیفیت میوه نارنگی انشو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), pp. 137-148. doi: 10.22092/ijsr.2016.106716
اسدی کنگرشاهی, علی, اخلاقی امیری, نگین. تأثیر کاربرد پتاسیم در مراحل مختلف فنولوژی بر عملکرد و کیفیت میوه نارنگی انشو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 30(2): 137-148. doi: 10.22092/ijsr.2016.106716


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب