هدایتی فرد, مسعود, ملاپور, محدثه, یوسفیان, مهدی. (1395). بهبود شاخص‌های حسی، شیمیایی و جمعیت باکتریایی گوشت اردک ماهی (Esox lucius) تحت تاثیر تخلیه احشائی طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(1), 32-40. doi: 10.22034/vj.2016.105739
مسعود هدایتی فرد; محدثه ملاپور; مهدی یوسفیان. "بهبود شاخص‌های حسی، شیمیایی و جمعیت باکتریایی گوشت اردک ماهی (Esox lucius) تحت تاثیر تخلیه احشائی طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 1, 1395, 32-40. doi: 10.22034/vj.2016.105739
هدایتی فرد, مسعود, ملاپور, محدثه, یوسفیان, مهدی. (1395). 'بهبود شاخص‌های حسی، شیمیایی و جمعیت باکتریایی گوشت اردک ماهی (Esox lucius) تحت تاثیر تخلیه احشائی طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(1), pp. 32-40. doi: 10.22034/vj.2016.105739
هدایتی فرد, مسعود, ملاپور, محدثه, یوسفیان, مهدی. بهبود شاخص‌های حسی، شیمیایی و جمعیت باکتریایی گوشت اردک ماهی (Esox lucius) تحت تاثیر تخلیه احشائی طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 29(1): 32-40. doi: 10.22034/vj.2016.105739


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.