آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,019
تعداد مقالات33,734
تعداد مشاهده مقاله44,973,239
تعداد دریافت فایل اصل مقاله46,420,267
اورجی, حسین, سوداگر, محمد, جانی خلیلی, خسرو, داداشی, فریبا, کرامت, عبدالصمد, کمالی, کوثر. (1393). بررسی تأثیر سطوح مختلف آرد آزولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و قابلیّت هضم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(4), 97-104. doi: 10.22092/isfj.2015.103172
حسین اورجی; محمد سوداگر; خسرو جانی خلیلی; فریبا داداشی; عبدالصمد کرامت; کوثر کمالی. "بررسی تأثیر سطوح مختلف آرد آزولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و قابلیّت هضم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 23, 4, 1393, 97-104. doi: 10.22092/isfj.2015.103172
اورجی, حسین, سوداگر, محمد, جانی خلیلی, خسرو, داداشی, فریبا, کرامت, عبدالصمد, کمالی, کوثر. (1393). 'بررسی تأثیر سطوح مختلف آرد آزولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و قابلیّت هضم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(4), pp. 97-104. doi: 10.22092/isfj.2015.103172
اورجی, حسین, سوداگر, محمد, جانی خلیلی, خسرو, داداشی, فریبا, کرامت, عبدالصمد, کمالی, کوثر. بررسی تأثیر سطوح مختلف آرد آزولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و قابلیّت هضم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 23(4): 97-104. doi: 10.22092/isfj.2015.103172


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب