زمردی, شهین. (1393). تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت و کلرید کلسیم بر بهبود خواص کیفی و افزایش عمر انباری زردآلو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(3), 27-40. doi: 10.22092/erams.2015.102197
شهین زمردی. "تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت و کلرید کلسیم بر بهبود خواص کیفی و افزایش عمر انباری زردآلو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 3, 1393, 27-40. doi: 10.22092/erams.2015.102197
زمردی, شهین. (1393). 'تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت و کلرید کلسیم بر بهبود خواص کیفی و افزایش عمر انباری زردآلو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(3), pp. 27-40. doi: 10.22092/erams.2015.102197
زمردی, شهین. تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت و کلرید کلسیم بر بهبود خواص کیفی و افزایش عمر انباری زردآلو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 15(3): 27-40. doi: 10.22092/erams.2015.102197


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.