آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,531
تعداد مشاهده مقاله49,375,833
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,824,333
پیغمبردوست, سیدهادی, جعفرزاده مقدم, مریم, آزادمرد دمیرچی, صدیف, آقاقلی‌زاده, رویا. (1391). مطالعه تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 61-74. doi: 10.22092/aridse.2013.102163
سیدهادی پیغمبردوست; مریم جعفرزاده مقدم; صدیف آزادمرد دمیرچی; رویا آقاقلی‌زاده. "مطالعه تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر نان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1391, 61-74. doi: 10.22092/aridse.2013.102163
پیغمبردوست, سیدهادی, جعفرزاده مقدم, مریم, آزادمرد دمیرچی, صدیف, آقاقلی‌زاده, رویا. (1391). 'مطالعه تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر نان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 61-74. doi: 10.22092/aridse.2013.102163
پیغمبردوست, سیدهادی, جعفرزاده مقدم, مریم, آزادمرد دمیرچی, صدیف, آقاقلی‌زاده, رویا. مطالعه تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 13(4): 61-74. doi: 10.22092/aridse.2013.102163


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب