آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,983
تعداد مشاهده مقاله45,761,314
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,187,164
زمانی, اکبر, الماسی, هادی, قنبرزاده, بابک. (1394). تأثیر افزودن دو نوع قوام دهنده‌ روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه‌ای قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 65-78. doi: 10.22092/jaer.2015.101251
اکبر زمانی; هادی الماسی; بابک قنبرزاده. "تأثیر افزودن دو نوع قوام دهنده‌ روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه‌ای قالبی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1394, 65-78. doi: 10.22092/jaer.2015.101251
زمانی, اکبر, الماسی, هادی, قنبرزاده, بابک. (1394). 'تأثیر افزودن دو نوع قوام دهنده‌ روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه‌ای قالبی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 65-78. doi: 10.22092/jaer.2015.101251
زمانی, اکبر, الماسی, هادی, قنبرزاده, بابک. تأثیر افزودن دو نوع قوام دهنده‌ روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه‌ای قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 16(1): 65-78. doi: 10.22092/jaer.2015.101251


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب