آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,877
تعداد مقالات32,606
تعداد مشاهده مقاله42,717,069
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,424,001
محیطی اصلی, مازیار, شریعتمد‌اری, فرید‌, لطف الهیان, هوشنگ. (1388). بررسی خصوصیات کیفی، پراکسید‌اسیون چربی‌ها و ترکیب اسید‌های چرب د‌ر طول د‌وره نگهد‌اری د‌ر تخم مرغ های غنی شد‌ه با سلنیوم و ویتامین E. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 38-48.
مازیار محیطی اصلی; فرید‌ شریعتمد‌اری; هوشنگ لطف الهیان. "بررسی خصوصیات کیفی، پراکسید‌اسیون چربی‌ها و ترکیب اسید‌های چرب د‌ر طول د‌وره نگهد‌اری د‌ر تخم مرغ های غنی شد‌ه با سلنیوم و ویتامین E". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1388, 38-48.
محیطی اصلی, مازیار, شریعتمد‌اری, فرید‌, لطف الهیان, هوشنگ. (1388). 'بررسی خصوصیات کیفی، پراکسید‌اسیون چربی‌ها و ترکیب اسید‌های چرب د‌ر طول د‌وره نگهد‌اری د‌ر تخم مرغ های غنی شد‌ه با سلنیوم و ویتامین E', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 38-48.
محیطی اصلی, مازیار, شریعتمد‌اری, فرید‌, لطف الهیان, هوشنگ. بررسی خصوصیات کیفی، پراکسید‌اسیون چربی‌ها و ترکیب اسید‌های چرب د‌ر طول د‌وره نگهد‌اری د‌ر تخم مرغ های غنی شد‌ه با سلنیوم و ویتامین E. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1388; 22(1): 38-48.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب