آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,087
تعداد مقالات34,477
تعداد مشاهده مقاله49,216,016
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,682,875
دانای طوس, امیر حسین, فرازمند, حسین, اولیائی ترشیز, علی, سیرجانی, محمد. (1392). تأثیر عصاره‌ی فلفل قرمز و سیر برای کنترل پوره‌ی پسیل معمولی پسته،Agonoscena pistaciae در شرایط صحرایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), 91-99. doi: 10.22092/bcpp.2013.100611
امیر حسین دانای طوس; حسین فرازمند; علی اولیائی ترشیز; محمد سیرجانی. "تأثیر عصاره‌ی فلفل قرمز و سیر برای کنترل پوره‌ی پسیل معمولی پسته،Agonoscena pistaciae در شرایط صحرایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, 2, 1392, 91-99. doi: 10.22092/bcpp.2013.100611
دانای طوس, امیر حسین, فرازمند, حسین, اولیائی ترشیز, علی, سیرجانی, محمد. (1392). 'تأثیر عصاره‌ی فلفل قرمز و سیر برای کنترل پوره‌ی پسیل معمولی پسته،Agonoscena pistaciae در شرایط صحرایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), pp. 91-99. doi: 10.22092/bcpp.2013.100611
دانای طوس, امیر حسین, فرازمند, حسین, اولیائی ترشیز, علی, سیرجانی, محمد. تأثیر عصاره‌ی فلفل قرمز و سیر برای کنترل پوره‌ی پسیل معمولی پسته،Agonoscena pistaciae در شرایط صحرایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 1(2): 91-99. doi: 10.22092/bcpp.2013.100611


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب