آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,005
تعداد مقالات33,631
تعداد مشاهده مقاله44,479,628
تعداد دریافت فایل اصل مقاله30,126,878
صادقی, علیرضا, شهیدی, فخری, مرتضوی, سیدعلی, نصیری محلاتی, مهدی, صادقی, بلال. (1387). بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(3), 153-170.
علیرضا صادقی; فخری شهیدی; سیدعلی مرتضوی; مهدی نصیری محلاتی; بلال صادقی. "بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 3, 1387, 153-170.
صادقی, علیرضا, شهیدی, فخری, مرتضوی, سیدعلی, نصیری محلاتی, مهدی, صادقی, بلال. (1387). 'بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(3), pp. 153-170.
صادقی, علیرضا, شهیدی, فخری, مرتضوی, سیدعلی, نصیری محلاتی, مهدی, صادقی, بلال. بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1387; 9(3): 153-170.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب