آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,084
تعداد مقالات34,415
تعداد مشاهده مقاله48,595,723
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,157,924
یقبانی, مسعود. (1390). مقایسه تأثیر آرد مالت گندم و جو بدون پوشینه بر ویژگی های کیفی نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(2), 41-50. doi: 10.22092/jaer.2011.100309
مسعود یقبانی. "مقایسه تأثیر آرد مالت گندم و جو بدون پوشینه بر ویژگی های کیفی نان بربری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 2, 1390, 41-50. doi: 10.22092/jaer.2011.100309
یقبانی, مسعود. (1390). 'مقایسه تأثیر آرد مالت گندم و جو بدون پوشینه بر ویژگی های کیفی نان بربری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(2), pp. 41-50. doi: 10.22092/jaer.2011.100309
یقبانی, مسعود. مقایسه تأثیر آرد مالت گندم و جو بدون پوشینه بر ویژگی های کیفی نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 12(2): 41-50. doi: 10.22092/jaer.2011.100309


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب