آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,996
تعداد مقالات33,568
تعداد مشاهده مقاله44,199,021
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,557,691
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی. (1391). تأثیر افزودن سبوس خیس شده‌، آرد مالت گندم‌، و خمیر ترش بر کاهش اسیدفیتیک نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 97-108. doi: 10.22092/jaer.2012.100275
زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی. "تأثیر افزودن سبوس خیس شده‌، آرد مالت گندم‌، و خمیر ترش بر کاهش اسیدفیتیک نان بربری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1391, 97-108. doi: 10.22092/jaer.2012.100275
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی. (1391). 'تأثیر افزودن سبوس خیس شده‌، آرد مالت گندم‌، و خمیر ترش بر کاهش اسیدفیتیک نان بربری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 97-108. doi: 10.22092/jaer.2012.100275
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی. تأثیر افزودن سبوس خیس شده‌، آرد مالت گندم‌، و خمیر ترش بر کاهش اسیدفیتیک نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 13(2): 97-108. doi: 10.22092/jaer.2012.100275


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب