آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,081
تعداد مقالات34,377
تعداد مشاهده مقاله48,007,440
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,923,447
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی. (1391). تأثیر افزودن سبوس خیس شده‌، آرد مالت گندم‌، و خمیر ترش بر کاهش اسیدفیتیک نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 97-108. doi: 10.22092/jaer.2012.100275
زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی. "تأثیر افزودن سبوس خیس شده‌، آرد مالت گندم‌، و خمیر ترش بر کاهش اسیدفیتیک نان بربری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1391, 97-108. doi: 10.22092/jaer.2012.100275
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی. (1391). 'تأثیر افزودن سبوس خیس شده‌، آرد مالت گندم‌، و خمیر ترش بر کاهش اسیدفیتیک نان بربری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 97-108. doi: 10.22092/jaer.2012.100275
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی. تأثیر افزودن سبوس خیس شده‌، آرد مالت گندم‌، و خمیر ترش بر کاهش اسیدفیتیک نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 13(2): 97-108. doi: 10.22092/jaer.2012.100275


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب