آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,005
تعداد مقالات33,631
تعداد مشاهده مقاله44,479,684
تعداد دریافت فایل اصل مقاله30,130,023
فضائلی, حسن, معیر, عبدالحسین, شفیعی ورزنه, حسین, فرهپور, علی. (1393). اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(12), 85-94. doi: 10.22092/aasrj.2014.100109
حسن فضائلی; عبدالحسین معیر; حسین شفیعی ورزنه; علی فرهپور. "اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 3, 12, 1393, 85-94. doi: 10.22092/aasrj.2014.100109
فضائلی, حسن, معیر, عبدالحسین, شفیعی ورزنه, حسین, فرهپور, علی. (1393). 'اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(12), pp. 85-94. doi: 10.22092/aasrj.2014.100109
فضائلی, حسن, معیر, عبدالحسین, شفیعی ورزنه, حسین, فرهپور, علی. اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 3(12): 85-94. doi: 10.22092/aasrj.2014.100109


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب