کلیدواژه‌ها = پروبیوتیک
تعداد مقالات: 32

1

اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 14، بهار 1394، صفحه 65-74
حسین زادگی میرزایی؛ سید عبداله حسینی

2

اثرات استفاده از دو نوع برنامه محدودیت غذایی با و بدون پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخم و هزینه تولید در بلدرچین‌های تخم‌‌گذار ژاپنی

دوره 31، شماره 118، بهار 1397، صفحه 185-194
تورج غلامی؛ علی نوبخت

3

اثرات تغذیه ای مکمل سل ماناکس بر شاخص های رشد، بافت شناسی روده و مقاومت در برابر یرسینیوزیس در قزل آلای رنگین کمان

دوره 26، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 125-138
امین خدادادی؛ عادل حقیقی؛ حسن ملکی نژاد؛ امیر توکمه چی؛ محمد افشار نسب

4

اثرات جایگزینی جلبک Dunaliella salina با سبوس گندم و برنج و پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus بر شاخص های رشد، تجزیه تقریبی بدن و ترکیب اسیدهای چرب Artemia franciscana

دوره 26، شماره 1، بهار 1396، صفحه 207-212
شاه نور عشقی؛ فرزانه نوری؛ احمد ایمانی؛ ناصر آق

5

اثرات گیاهان دارویی، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خون جوجه‌های گوشتی

دوره 29، شماره 111، تابستان 1395، صفحه 45-54
علیرضا صفامهر؛ مظفر باقری؛ علی نوبخت

6

اثر افزودنی‌های باکتریایی بر بافت‌شناسی ژژنوم بلدرچین‌های ژاپنی با کمبود پروتئین تغذیه‌ای

دوره 30، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 58-68
محمدرضا اسدی؛ رسول شهروز؛ شاپور حسن زاده؛ سید داوود شریفی؛ فرهاد سلطانعلی نژاد

7

اثر پروبیوتیک چند سویه (پریمالاک) بر عملکرد رشد، پارامترهای بیوشیمیایی خون، بازماندگی و مقاومت در برابر تنش شوری در بچه‌ ماهیان سفید (Rutilus kutum)

دوره 24، شماره 2، پاییز 1394، صفحه 95-102
محمدرضا ایمان‌پور؛ زهرا روحی

8

اثر لاکتوباسیلوس های (Lactobacillus) جدا شده از روده ماهی شیربت (Barbus grypus) بر عملکرد رشد، بازماندگی و فلور میکروبی روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 25، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 167-179
عالی حسینی؛ ابراهیم ستوده

9

اثر متقابل جایگزینی جلبک Dunaliella salina با فرآورده های فرعی کشاورزی و پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus بر فعالیت آنزیم های گوارشی Artemia franciscana

دوره 25، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 155-166
شاه نور عشقی؛ احمد ایمانی؛ فرزانه نوری؛ ناصر آق

10

ارزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر

دوره 15، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 13-26
ندا مالکی؛ فرامرز خدائیان؛ سیدمحمد موسوی

11

بررسی اثرات سطوح مختلف پرو‌بیوتیک بتاپلاس بر ساختار بافت‌شناسی دوازدهه بلدرچین ژاپنی (Coturnix Japonica)

دوره 30، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 158-166
محمدرضا اسدی

12

بررسی اثر سینبیوتیکی پریمالاک و فرماکتو بر عملکرد، قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی، ریخت ‌سنجی مخاط روده و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی

دوره 29، شماره 111، تابستان 1395، صفحه 177-190
کاظم علیجان زاده فیروزی؛ میرداریوش شکوری

13

بررسی برخی از اعضای خانواده ویبریوناسه (Vibrionaceae) به عنوان پروبیوتیک در پرورش میگو

دوره 15، شماره 4، زمستان 1385، صفحه 21-32
محمدرضا حسن نیا؛ فرزانه عزیز محسنی؛ وحید یگانه؛ سعید گنجور

14

بررسی بی ضرری انتروکوک های پروبیوتیکی بومی جدا شده از محصولات شیری و شیر انسان با استفاده از روش های بیوشیمیایی و مولکولی

دوره 31، شماره 120، پاییز 1397، صفحه 89-102
مهزاد خطیبی؛ نرگس واسجی؛ بهزاد صالحی؛ ناهید مژگانی

15

بررسی تاثیر دماهای مختلف نگهداری بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتارم در سبوس گندم

دوره 17، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 81-90
لاله مشرف

16

بررسی تاثیر عصاره گیاه آنیسون(Pimpinella anisum L.) و گلپر(Heracleum persicum) در مقایسه با اکسی‌تتراسایکلین و پروبیوتیک پریمالاک بر پاسخ ایمنی، جمعیت میکروبی ایلئوم و خصوصیات مورفولوژیکی تهی‌روده جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 121، زمستان 1397، صفحه 27-38
مجید همتی؛ جعفر فخرایی؛ اکبر یعقوبفر؛ حسین منصوری یاراحمدی

17

بررسی تأثیر غذای غنی شده با پروبیوتیک بر فراسنجه های رشد ماهی پرورشی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 27، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 115-124
نسرین چوبکار؛ شاپور کاکولکی؛ فرشته صحرایی؛ عبدالرضا آقاجانی؛ محیا رضایی منش؛ فروغ محمدی

18

بکارگیری دو گونه از پروبیوتیک‎های باسیلوسی بر پاسخ‎های ایمنی و فلور میکروبی روده پست‎لارو میگوی پا سفید غربی Litopenaeus vannamei (Boone, 1931)

دوره 23، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 105-117
داریوش عبداللهی آرپناهی؛ حجت‎الله جعفریان؛ مهدی سلطانی؛ حُسنی قلی‎پور کنعانی

19

بهینه سازی ترکیبات شیمیایی فیله و شاخص‌های بیوشیمیایی خون ماهی کپور معمولی ((Cyprinus carpio با سطوح مختلف پروبیوتیک تجاری لاکتوباسیلوس (Lactobacillus acidophilus) در جیره غذایی

دوره 26، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 101-110
فریده باعثی؛ علی آبرومند؛ سعید ضیایی نژاد؛ مهران جواهری بابلی

20

تاثیر پروبیوتیک باسیلوس (Bacillus sp.) بر رشد و درصد بازماندگی میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) در شوری 30 و 40 قسمت در هزار

دوره 17، شماره 2، تابستان 1387، صفحه 27-34
محمد خلیل پذیر؛ عباس متین فر؛ خسرو آئین جمشید؛ رضا قربانی واقعی؛ غلامعباس زرشناس؛ قاسم غریبی

21

تاثیر نوع پروبیوتیک در جیره جوجه‌های گوشتی روی رشد بدن، اندام‌های سیستم ایمنی و مورفولوژی روده کوچک در هفته اول پرورش

دوره 28، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 51-59
حمیدرضا علی اکبرپور؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مریم رضائیان؛ کاظم یوسفی کلاریکلایی؛ روح الله دوزوری

22

تحلیل منحنی رشد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی پروبیوتیک تجاری (بایوپول®)

دوره 31، شماره 119، تابستان 1397، صفحه 183-190
سید امین کاظمی؛ حامد احمدی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

23

تغییر قطبیت غشاء باکتری های پروبیوتیک در شرایط آزمایشگاهی

دوره 28، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 45-56
نرگس واسجی؛ ناهید مژگانی؛ ابوالحسن صادقی پناه

24

جداسازی و شناسایی مولکولی باکتریهای تولید کننده اسید لاکتیک از روده تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

دوره 27، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 19-28
علیرضا شناور ماسوله؛ محمد پورکاظمی؛ مهدی سلطانی؛ مهتاب یارمحمدی؛ محمد علی یزدانی؛ مهدی علیزاده؛ جلیل جلیل پور؛ سهیل بازاری مقدم؛ مهدی معصوم زاده؛ سید حسین حسینی فر؛ پریسا اسماعیلی؛ یلدا بنی اسماعیلی

25

رزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر

دوره 15، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 13-26
ندا مالکی؛ فرامرز خدائیان؛ سیدمحمد موسوی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.