کلیدواژه‌ها = Microwave
تعداد مقالات: 7

1

The Effect of Non-thermal Processing of Hyssopus officinalis on its Antioxidant and Antimicrobial Activities

دوره 4، شماره 2، بهار 2015، صفحه 161-169
Mahboobeh Jamshidi؛ Mohsen Barzegar؛ Mohammad Ali Sahari

2

اثر پیش تیمار اسمز- اولتراسونیک و خشک ‌کردن تکمیلی با مایکروویو بر خصوصیات کیفی گیلاس سیاه خشک شده

دوره 15، شماره 1، بهار 1393، صفحه 67-82
زهره کرمی؛ قاسم یوسفی؛ زهرا امام‌جمعه

3

اثر پیش تیمار اسمز-اولتراسونیک و خشک کردن تکمیلی با مایکروویو بر خصوصیات کیفی گیلاس سیاه خشک شده

دوره 15، شماره 1، بهار 1393، صفحه 67-82
زهره کرمی؛ قاسم یوسفی؛ زهرا امام جمعه

4

اثر روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک شدن و برخی مواد مؤثره در دو توده گیاه ترخون (Artemisia dracunculus L.)

دوره 29، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 460-475
پرویز رضوانی‌مقدم؛ عسکر غنی؛ میترا رحمتی؛ سعیده محتشمی

5

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ زیتون (Olea Europaea L.) رقم زراعی میشن به روش الایزا

دوره 28، شماره 2، تابستان 1391، صفحه 280-292
زهرا رفیعی؛ سید مهدی جعفری؛ مهران اعلمی؛ مرتضی خمیری

6

بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن، میزان اسانس و درصد کامازولن گیاه دارویی بابونه (Matricaria recutita L.)

دوره 25، شماره 2، تابستان 1388، صفحه 182-192
مجید عزیزی؛ میترا رحمتی؛ تقی عبادی؛ محمد حسن‌زاده خیاط

7

تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر کمّیت و کیفیت اسانس آگاستاکه (Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze)

دوره 31، شماره 5، پاییز 1394، صفحه 789-800
زهرا عظیم‌زاده؛ عباس حسنی؛ محسن اسمعیلی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.