کلیدواژه‌ها = آنزیم‌های آنتی اکسیدانی
تعداد مقالات: 3

1

اثر مجزا و ترکیبی عصاره‌‌های کاسنی (Cichorium intybus) و علف‌چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های ایمنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 28، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 165-176
لیلا فرض الهی؛ کوروش سروی مغانلو؛ احمد ایمانی

2

تاثیر پودر گلبرگ زعفران بر عملکرد رشد، تغذیه و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی لارو ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella)

دوره 28، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 33-44
احسان احمدی فر؛ حسین آدینه؛ مهدیه فدایی راینی؛ سمیرا مقدم فر

3

مطالعه تغییرات شاخص‌های بیوشیمیایی خون و آنتی‌اکسیدانی کبد در ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus) تغذیه شده با عصاره جلبک قرمز (Jania adhaerens J.V. Lamouroux)

دوره 28، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 89-99
پریا اکبری؛ فرزانه دباشی؛ رها فدایی راینی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.