کلیدواژه‌ها = عصاره چای سبز
تعداد مقالات: 4

1

تاثیر پوشش نانوکیتوزان غنی شده با و بدون عصاره چای سبز (.Camellia sinensis L) بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری در یخچال

دوره 32، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 97-109
حلیمه آلبوغبیش؛ آی ناز خدانظری

2

تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus)

دوره 32، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 118-123
نجمه شیخ زاده؛ شلاله موسوی

3

مطالعه اثرات حفاظتی سطوح مختلف عصاره چای سبز (Camellia sinensis) در یک دوره اسپرماتوژنز بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم خروس

دوره 31، شماره 119، تابستان 1397، صفحه 71-82
سید کمال هاشمیان؛ مرتضی مهری

4

مقایسه‌‌‌‌‌‌‌‌ تاثیر پوششهای کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز(Camellia sinensis L.) بر کیفیت ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری دریخچال

دوره 26، شماره 5، زمستان 1396، صفحه 95-109
حلیمه آلبوغبیش؛ آی ناز خدانظری


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.