کلیدواژه‌ها = ماندگاری
تعداد مقالات: 15

1

اثر عصاره‌های طبیعی رزماری (Rosmarinus officinalis L.)، آویشن (Thymus vulgaris L.) و هورمون بنزیل آدنین بر روی برخی صفات کیفی و عمر ماندگاری گل‌های شاخه بریده مریم (Polianthes tuberosa L.)

دوره 34، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 17-28
حیدر سیفی نبی‌آباد؛ مرضیه نیری فرد؛ مهدی شریفانی؛ خسرو پیری

2

اثر کیتوزان، اسانس زیره (Cuminum cyminum L.) و دارچین (Cinnamomum verum L.) بر برخی صفات انبارمانی و بازدارندگی از رشد قارچ عامل بیماری پوسیدگی خاکستری در گل شاخه بریده رز رقم دلسویتا

دوره 35، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 291-308
نگین فرومند؛ سپیده کلاته جاری؛ وحید زرین نیا

3

ارزیابی توان تولید و ماندگاری مرغان بومی اصلاح شده استان فارس در مناطق روستایی

دوره 32، شماره 123، تابستان 1398، صفحه 139-148
حسین نوراللهی؛ امان اله صلح جو؛ محمد جواد آگاه؛ عبدالحمید کریمی؛ مظاهر صفدریان؛ محمدرضا هاشمی

4

بررسی امکان افزایش ماندگاری خاویار تاس ماهی سیبری (Acipenser baeri) از طریق بسته‌بندی با پوشش کیتوزان توأم با لیزوزیم، اسید استیک و نانوذرات ناتامایسین

دوره 27، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 139-151
بیگلر خرم؛ عباسعلی مطلبی؛ ودود رضویلر

5

بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)

دوره 17، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 41-56
فاطمه پورحاجی؛ بهاره صحرائیان

6

بررسی کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) حاوی عصاره پونه (Mentha pulegium) طی نگهداری در یخچال (°C 1±4)

دوره 28، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 23-34
عباس زمانی؛ آناهیتا غفاری

7

تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری

دوره 17، شماره 2، بهار و تابستان 1397، صفحه 29-44
شهین زمردی؛ حمید باباپور

8

تاثیر پوشش نانوکیتوزان غنی شده با و بدون عصاره چای سبز (.Camellia sinensis L) بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری در یخچال

دوره 32، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 97-109
حلیمه آلبوغبیش؛ آی ناز خدانظری

9

تأثیر سامانه پلی‌آکریلامید کاتیونی- نانوبنتونیت بر ماندگاری، آبگیری و ویژگی‌های کاغذ بازیافتی از OCC

دوره 29، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 474-483
حسین جلالی ترشیزی؛ سعیده زارع بیدکی؛ امید رمضانی؛ حمیدرضا رودی

10

تاثیر سدیم‌تری‌پلی‌فسفات و تتراسدیم‌پیروفسفات بر خواص میکروبی، فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی ماهی پنجزاری راه‌راه Aurigequula fasciata طی نگهداری در یخچال

دوره 32، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 84-95
لیدا نوبخت؛ آی ناز خدانظری؛ سید مهدی حسینی؛ سهیلا مطرودی

11

تاثیر فیلم کیتوزان-ژلاتین همراه با عصاره پوست انار بر خصوصیات کیفی ماهی شوریده بلانگر (Johnius belangerii) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 31، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 128-139
جواهر ساکی؛ آی ناز خدانظری؛ سید مهدی حسینی

12

تعیین برخی عوامل مؤثر بر طول عمر گاوهای هلشتاین (مطالعه موردی: گاوداری‌های مؤسسه اقتصادی رضوی)

دوره 32، شماره 122، بهار 1398، صفحه 131-142
سیدطاها موسوی دامناب؛ محمدباقر منتظر تربتی؛ همایون فرهنگ فر

13

شرایط بهینه دمایی جهت ماندگاری، تولید مثل و رشد طولی پونتوگاماروس دریای خزر

دوره 19، شماره 3، پاییز 1389، صفحه 141-150
لیلا یاوری؛ نادر شعبانی پور؛ بهروز حیدری

14

مطالعه تأثیر انواع بسته‌بندی‌ برماندگاری فیله کپورعلفخوار (Ctenopharyngodon idella) در دمای یخچال°C 4

دوره 25، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 63-72
مهدیه بهرامی فر؛ لاله رومیانی؛ ابوالفضل عسکری ساری

15

مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله‌‌های فیل ماهی (Huso huso) دودی طعم‌دهی شده با آب نمک و سس به مدت 30 روز در یخچال

دوره 28، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 1-11
بهمن لطیفی؛ مینا احمدی؛ یاسمن اعتمادیان؛ ویدا قائمی؛ سید جواد ابوالقاسمی؛ امیررضا شویک لو



Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.