کلیدواژه‌ها = ارزیابی حسی
تعداد مقالات: 14

1

ارزیابی زنده‌مانی و تأثیر‏ لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LA-5) بر برخی ویژگی‌های پنیر کوزه (یادداشت تحقیقاتی)

دوره 14، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 113-120
فاطمه دهنوی؛ اصغر خسروشاهی‌اصل؛ شهین زمردی

2

بازارپسندی فیله‌ی تیلاپیای سیاه(نیل) (Oreochromis niloticus) و هیبرید قرمز (O. niloticus × Tilapia mosambicus) پرورشی در استان‌های تهران، گیلان ومازندران

دوره 22، شماره 2، پاییز 1392، صفحه 1-11
محسن احمدوند؛ یزدان مرادی؛ امیررضا شویک‌لو

3

بررسی اندازه گیری تاز گی ماهی تیلاپیا با استفاده از روش Quality index method ( QIM )

دوره 23، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 69-79
قربان زارع گشتی؛ عباسعلی مطلبی؛ یزدان مرادی؛ علی اصغر خانی پور؛ نسرین مشائی؛ سید حسن جلیلی؛ مینا سیف زاده؛ فریدون رفیع پور؛ فرحناز لکزایی

4

بررسی تغییرات فصلی ترکیب‌های فنولیک در چای سیاه (Camellia sinensis L.)

دوره 27، شماره 1، بهار 1390، صفحه 57-71
زهرا پوری؛ محمد‌هادی گیویان‌راد؛ سید‌مهدی سیدین‌اردبیلی؛ کامبیز لاریجانی

5

بهبود شاخص‌های حسی، شیمیایی و جمعیت باکتریایی گوشت اردک ماهی (Esox lucius) تحت تاثیر تخلیه احشائی طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس

دوره 29، شماره 1، بهار 1395، صفحه 32-40
مسعود هدایتی فرد؛ محدثه ملاپور؛ مهدی یوسفیان

6

تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند

دوره 17، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 29-40
شهین زمردی؛ مهسا کریمپور سهرقه؛ هما بهمدی

7

تأثیر ژل کربوکسی‌متیل‌سلولز بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و خصوصیات فیزیکی نان بربری

دوره 14، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 57-68
منصوره سلیمانی‌فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خداییان چگنی؛ گودرز نجفیان

8

تاثیر سورفا کتانت ها بر کیفیت نان چاپاتی

دوره 17، شماره 1، بهار 1380، صفحه 21-31
بهروز پیرایش فر؛ پ. ها. هاریداس رائو؛ آر. سای منوهر

9

تاثیر غلظت هگزیل رزورسینول بر تغییرات شیمیایی، باکتریایی، حسی و مدت زمان ماندگاری میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei) منجمد

دوره 24، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 195-208
مینا سیف زاده؛ علی اصغر خانی پور؛ یزدان مرادی

10

تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی

دوره 1، زمستان 96، زمستان 1396، صفحه 109-118
صغری کمالی؛ علی اصغر خانی پور؛ قربان زارع گشتی؛ فاطمه نوغانی

11

تعیین ‌عمر انباری ‌چیپس‌ سیب‌زمینی ‌سرخ ‌شده ‌‌در ‌مخلوط‌‌ روغن‌های‌‌ پالم‌ اولئین‌‌ آفتابگردان‌‌ و پنبه‌‌دانه

دوره 7، شماره 4، زمستان 1385، صفحه 59-70
خدیجه خوش‌طینت؛ پرویز کاوسی؛ پروین زندی

12

خصوصیات فنولوژیکی، مورفولوژیکی و پومولوژیکی برخی از ژنوتیپ‌های زردآلو و اثر پیش‌تیمار و روش خشک کردن بر کیفیت برگه آن‌ها

دوره 30، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 153-167
ابراهیم گنجی‌مقدم؛ کاظم مصباحی؛ شهره نیک‌خواه؛ احمد اصغرزاده

13

مقایسه تغییرات کیفی میگوی (Metapenaeus affinis) با پوست طی نگهداری شده در یخ و یخچال

دوره 27، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 123-136
ثریا صالحی؛ آی ناز خدانظری؛ اسحاق زمانی

14

مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 111-120
فاطمه نوغانی؛ قربان زارع گشتی؛ مینا سیف زاده؛ یزدان مرادی؛ ژاله خوشخو؛ یاسمن اعتمادیان؛ صغری کمالی



Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.