کلیدواژه‌ها = فعالیت آنتی‌اکسیدانی
تعداد مقالات: 15

1

اثر روشهای مختلف بسته‌بندی بر خصوصیات کمّی و کیفی گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 30، شماره 1، بهار 1393، صفحه 142-157
مصباح بابالار؛ سعیده محتشمی؛ سیدمحمد ابراهیم‌زاده موسوی؛ محمدحسین میرجلیلی

2

استخراج و تعیین ساختار شیمیایی چالکون و فلاونوئیدهای موجود در گلهای Tanacetum parthenium L. و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی آن

دوره 26، شماره 2، تابستان 1389، صفحه 157-167
علی شفقت

3

بررسی اثر استخراج ترکیب‌های فنولی میوه بلوط (Quercus branti var persica Lindl.) با حلال‌های مختلف بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی آنها در ثبات اکسیداتیو روغن آفتابگردان

دوره 28، شماره 1، بهار 1391، صفحه 59-72
مریم قادری قهفرخی؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمدحسین عزیزی؛ محمد قربانی

4

بررسی اثر ضداکسیدانی پوست و میوه بلوط (Quercus persica Jaub. & Spach) بر روغن‌های خوراکی سویا و آفتابگردان

دوره 27، شماره 3، پاییز 1390، صفحه 397-406
امیر عزیزی؛ عبدالمجید عزیزی؛ غلامرضا عزیزی؛ شهره زندی؛ شهاب خاقانی

5

بررسی برخی خصوصیات فیتوشیمیایی گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.)تحت تأثیر تراکم گیاهی و کودهای آلی و شیمیایی مختلف

دوره 33، شماره 4، پاییز 1396، صفحه 649-662
محمد بهزاد امیری؛ پرویز رضوانی‌مقدم؛ محسن جهان؛ میلاد صالح آبادی؛ نگار ناصری

6

بررسی پراکنش، خصوصیات فیتوشیمیایی و درصد اسانس جمعیت‌های مختلف چهار گونه جاشیر (Prangos spp.) در شمال‌غرب ایران

دوره 34، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 478-491
زیبا نصیری؛ علیرضا فرخزاد؛ محمد فتاحی

7

بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و اثر عوامل اکولوژیکی بر پراکنش Salvia aethiopis L. در منطقه هزارجریب بهشهر

دوره 33، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 256-267
عیسی جعفری فوتمی؛ موسی اکبرلو؛ معصومه مازندرانی؛ محمدرحیم فروزه

8

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ و پوست شاخه گیاه Pterocarya fraxinifolia (Lam.) Spach

دوره 24، شماره 3، پاییز 1387، صفحه 374-384
سید محمد نبوی؛ محمدعلی ابراهیم زاده؛ سید فاضل نبوی

9

بررسی قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی بره‌موم شهرستان کرج در ماه‌های مختلف و مکان‌های مختلف یک کندو

دوره 07، شماره 12، تابستان 1395، صفحه 7-12

10

بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 16 آبان 1397
حامد اردشیر؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد

11

تأثیر اتفون، اتانول، براسینواستروئید و هرس برگ بر ویژگی‌های کمی و کیفی انگور رقم یاقوتی سیاه در شرایط محیطی داراب

دوره 33، شماره 2، زمستان 1396، صفحه 185-202
عباس میرسلیمانی؛ حسین امین؛ سعید عشقی

12

تأثیر شوری و تغذیه روی بر رشد و خواص آنتی‌اکسیدانی رزماری (Rosmarinus officinalis L.) در یک خاک آهکی

دوره 27، شماره 1، بهار 1390، صفحه 25-35
مجید حجازی مهریزی؛ حسین شریعتمداری؛ امیرحسین خوشگفتارمنش؛ فریبرز معطر

13

سنتز نانو ذرات بر پایه سورفکتنت حاوی اسانس Mentha piperita L. و Mentha pulegium L. به‌منظور بررسی رهایش اسانس و فعالیت آنتی‌اکسیدانی

دوره 34، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 359-379
مطهره السادات مظلوم؛ سمیرا نادری نژاد؛ فرشته واحدیان؛ فاطمه حقیرالسادات؛ فاطمه دانشمند

14

سنجش محتوای فنل و فلاونوئید تام و بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره ساقه و برگ 6 گونه میخک وحشی (Dianthus L.) ایران

دوره 29، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 281-295
عذرا صبورا؛ خدیجه دادمهر؛ مسعود رنجبر

15

مقایسه خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره الکلی دو جلبک Chlorella vulgaris و Spirulina Platensis در شرایط آزمایشگاهی

دوره 2، زمستان 96، زمستان 1396، صفحه 11-18
میر بابک تقوی تکیار؛ شبنم حقیقت خواجوی؛ رضا صفری



Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.