کلیدواژه‌ها = کیفیت پخت
تعداد مقالات: 3

1

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی ارقام برنج در دو منطقه مختلف کشت در ایران

دوره 17، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 15-28
عاصفه لطیفی؛ محمد زمان نوری؛ فاطمه حبیبی

2

بررسی صفات زراعی، کیفیت پخت و تجزیه پایداری عملکرد دانه در چند ژنوتیپ برنج

دوره 23، شماره 4، پاییز 1386، صفحه 515-529
حسین رحیم سروش؛ احمد اشراقی؛ علی محدثی؛ ناصر شرفی

3

تجزیه ژنتیکی صفات درجه حرارت ژلاتینه شدن و میزان آمیلوز در برنج (Oryza sativa L.)

دوره 25، شماره 2، تابستان 1388، صفحه 231-243
شعله کیانی؛ سید کمال کاظمی تبار؛ غلامعلی رنجبر؛ نادعلی بابائیان جلودار؛ محمد نوروزی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.