کلیدواژه‌ها = Antioxidant activity
تعداد مقالات: 34

1

Antioxidant Activity and Chemical Composition of the Essential oil of Ducrosia anethifolia (DC.) Boiss. from Neyriz

دوره 3، شماره 2، بهار 2014، صفحه 215-218
Javad Mottaghipisheh؛ Malek Taher Maghsoudlou؛ Jafar Valizadeh؛ Rouhallah Arjomandi

2

Antioxidant Activity, Phenolic and Flavonoid Contents of Echium Species from Different Geographical Locations of Iran

دوره 2، شماره 1، پاییز 2013، صفحه 23-31

3

Antioxidant and antibacterial activities of C-phycocyanin from common name Spirulina platensis

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 دی 1397
Reza Safari؛ Zeynab Raftani Amiri؛ Reza Esmaeilzadeh Kenari

4

Antioxidant and cytotoxic activities of metabolites produced by a new marine Streptomyces sp. isolated from the sea cucumber Holothuria leucospilota

دوره 17، شماره 2، تابستان 2018، صفحه 413-426
Mohsen Gozari؛ Nima Bahador؛ Amir Reza Jassbi؛ Mohammad sedigh Mortazavi؛ Ebrahim Eftekhar

5

Autecology, Phytochemical and Antioxidant Activity of Peganum harmala L. Seed Extract in North of Iran (Tash Mountains)

دوره 1، شماره 2، بهار 2012، صفحه 151-156

6

Chemical composition and functional properties of two brown seaweeds from the Qeshm Island, Iran

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 بهمن 1397
esmat mohammadi؛ Bahareh Shabanpourh؛ Moazameh Kordjazi

7

Effects of Exogenous Nitric Oxide on Germination and Physiological Properties of Basil under Salinity Stress

دوره 2، شماره 1، پاییز 2013، صفحه 103-113

8

Evaluation of Cytotoxic Effect and Antioxidant Activity of Grape Seed Extract, Crocin, and Phenytoin

دوره 72، شماره 3، پاییز 2017، صفحه 181-187
N. Razmaraii؛ H. Babaei؛ A. Mohajjel Nayebi؛ S. Ahdi Khosroshahi؛ S. Farajnia

9

Evaluation of Persian Shallot (Allium hirtifolium) Ecotypes for Phytochemical Components and Antioxidant Activity

دوره 5، شماره 2، بهار 2016، صفحه 217-226
Jaber Panahandeh؛ Nasrin Farhadi؛ Alireza Motallebi Azar؛ Saeideh Alizadeh Salteh

10

Potentiality of Moringa oleifera aqueous extract as a growth modulator and antistress in acute hypoxic Nile tilapia Oreochromis niloticus

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 29 خرداد 1398
Ramy Shourbela؛ Waleed El-Hawarry؛ Ashraf Abd El-Latif؛ Seham Abo-Kora

11

Seasonal Variations in Carnosic Acid Content of Rosemary Correlates with Anthocyanins and Soluble Sugars

دوره 7، شماره 2، بهار و تابستان 2018، صفحه 163-171
Mojtaba Hadi Soltanabad؛ Mohammad Bagher Bagherieh-Najjar؛ Manijeh Mianabadi

12

Summer Savory (Satureja hortensis) Extract Inhibits Xanthine Oxidase

دوره 4، شماره 1، پاییز 2015، صفحه 25-30
Yeganeh Teimoori-Boghsani؛ Mohammad Bagher Bagherieh-Najjar؛ Manijeh Mianabadi؛ Majid Azim Mohseni

13

The Effect of Non-thermal Processing of Hyssopus officinalis on its Antioxidant and Antimicrobial Activities

دوره 4، شماره 2، بهار 2015، صفحه 161-169
Mahboobeh Jamshidi؛ Mohsen Barzegar؛ Mohammad Ali Sahari

14

Total Phenolic Content, Antioxidant Activity and In vitro Cytotoxicity of the Essential Oil of Jurinea leptoloba DC.

دوره 4، شماره 2، بهار 2015، صفحه 171-178
Mahboubeh Taherkhani

15

Yield and Antioxidant Activity of Artichoke Leaves (Cynara scolymus L.) Affected by some Agronomical Factors in Golestan Province of Iran

دوره 3، شماره 1، پاییز 2014، صفحه 27-33

16

اثر روشهای مختلف بسته‌بندی بر خصوصیات کمّی و کیفی گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 30، شماره 1، بهار 1393، صفحه 142-157
مصباح بابالار؛ سعیده محتشمی؛ سیدمحمد ابراهیم‌زاده موسوی؛ محمدحسین میرجلیلی

17

استخراج و تعیین ساختار شیمیایی چالکون و فلاونوئیدهای موجود در گلهای Tanacetum parthenium L. و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی آن

دوره 26، شماره 2، تابستان 1389، صفحه 157-167
علی شفقت

18

استفاده از روش سطح پاسخ به منظور بهینه‌سازی استخراج عصاره بخش هوایی کرفس (Apium graveolens L.) و ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی آن به کمک امواج فراصوت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 10 شهریور 1398
فاطمه سلیمی؛ محمد فتاحی؛ جواد حمزه ئی

19

بررسی اثر استخراج ترکیب‌های فنولی میوه بلوط (Quercus branti var persica Lindl.) با حلال‌های مختلف بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی آنها در ثبات اکسیداتیو روغن آفتابگردان

دوره 28، شماره 1، بهار 1391، صفحه 59-72
مریم قادری قهفرخی؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمدحسین عزیزی؛ محمد قربانی

20

بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره مرزه ماکرانتا بر فراسنجه های میکروسکوپی و بیوشیمیایی اسپرم گاو پس از فرآیند انجماد–یخ گشایی

دوره 28، شماره 108، پاییز 1394، صفحه 101-112
حسین دقیق کیا؛ رقیه شهباززاده؛ ایرج اشرفی

21

بررسی برخی خصوصیات فیتوشیمیایی گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.)تحت تأثیر تراکم گیاهی و کودهای آلی و شیمیایی مختلف

دوره 33، شماره 4، پاییز 1396، صفحه 649-662
محمد بهزاد امیری؛ پرویز رضوانی‌مقدم؛ محسن جهان؛ میلاد صالح آبادی؛ نگار ناصری

22

بررسی پراکنش، خصوصیات فیتوشیمیایی و درصد اسانس جمعیت‌های مختلف چهار گونه جاشیر (Prangos spp.) در شمال‌غرب ایران

دوره 34، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 478-491
زیبا نصیری؛ علیرضا فرخزاد؛ محمد فتاحی

23

بررسی تأثیر تاریخ‌های مختلف کاشت و کودهای شیمیایی، دامی و تلفیقی بر میزان ماده مؤثره دانه گیاه دارویی خارمریم (Silybum marianum (L.) Gaerate)

دوره 29، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 486-501
سودابه عبداله زارع؛ اسفندیار فاتح؛ امیر آینه بند

24

بررسی تغییر فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه و برگ Salvia leriifolia Benth. در مراحل مختلف رشد و نمو

دوره 23، شماره 3، پاییز 1386، صفحه 285-294
معصومه مدرس؛ پروانه ابریشم‌چی؛ رضا فرهوش؛ حمید اجتهادی

25

بررسی تنوع در منشأ بنه زعفران (Crocus sativus L.) براساس عملکرد گل و ترکیبات زیست فعال گلبرگ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 10 شهریور 1398
جلال قنبری؛ غلامرضا خواجویی نژاد

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.