کلیدواژه‌ها = شلتوک
تعداد مقالات: 8

1

اثر باکتری باسیلوس سوبتلیس و مقادیر کودشیمیایی سوپرفسفات تریپل بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم برنج (علی کاظمی و هاشمی)

دوره 29، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 259-268
نسیم نکیسا؛ حسین بشارتی؛ حمید رضا دورودیان

2

اثر سه روش خرمنکوبی بر ترک‌خوردگی دانه، جوانه‌زنی بذر و رشد گیاهچه برنج (Oryza sativa L.) رقم هاشمی

دوره 27، شماره 1، تابستان 1390، صفحه 57-72
حامد جاوید؛ مسعود اصفهانی؛ صمد صبوری

3

اثر مقدار رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی دو رقم برنج دم‌سیاه و رضاجو

دوره 17، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 71-80
ام البنین عسگری تپه؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

4

بررسی عوامل مؤثر بر ایجاد ترک و خرده برنج در اثر خشک کردن شلتوک طی فرآیند تبدیل1

دوره 6، شماره 1، بهار 1384، صفحه 97-112
سعید مینایی؛ غلامرضا روحی؛ محمد رضا علیزاده

5

به کارگیری ماشین بینایی به منظور اصلاح عملکرد و کاهش ضایعات در دستگاه پوست کن شلتوک

دوره 16، شماره 65، زمستان 1394، صفحه 47-64
محمد شاکر؛ سعید مینایی؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ احمد بناکار؛ عبدالعباس جعفری

6

پیش‌بینی ضریب تبدیل شلتوک به برنج سفید در خشک‌کردن به روش بستر ثابت به کمک شبکه‌های عصبی مصنوعی

دوره 8، شماره 2، تابستان 1386، صفحه 135-156
محمدهادی خوش‌تقاضا؛ رضا امیری چایجان؛ غلامعلی منتظر؛ سعید مینایی

7

تاثیر خشک‌کن دوار جدید بر بهینه‌سازی خشک‌کردن شلتوک رقم هاشمی و کیفیت تبدیل برنج

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 28 آذر 1397
حمیدرضا گازر؛ محمدرضا علیزاده

8

مقایسه عملکرد فنی و اقتصادی دو نوع دستگاه جداساز شلتوک در استان فارس

دوره 8، شماره 1، بهار 1386، صفحه 85-100
محمد شاکر؛ هدایت‌اله رحیمی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.