کلیدواژه‌ها = رنگ
تعداد مقالات: 9

1

اثر پارامترهای محیطی بر سیست داینوفلاژله‌های Gonyaulacales و Gymnodiales در سواحل دریای عمان و تنگه هرمز

دوره 26، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 13-23
گیلان عطاران فریمان؛ مژده خلیلی؛ پروین صادقی

2

اثر رنگ بروموکروزول گرین بر فعالیت‌های تخمیری میکروارگانیسم‌های شکمبه و حذف آن از آب با استفاده از خاکستر پوست خربزه و بنتونیت سدیم فرآوری شده

دوره 31، شماره 120، پاییز 1397، صفحه 241-252
محسن کاظمی؛ الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ رضا ولی زاده؛ سمیه حیدری؛ آمنه اسکندری تربقان

3

اثر رنگ کریستال ویولت بر تخمیر شکمبه‌ای در شرایط in vitro

دوره 31، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 43-56
محسن کاظمی؛ الیاس ابراهیمی؛ آمنه اسکندری تربقان؛ رضا ولی زاده

4

اثر شرایط گوناگون خشک کردن بر ویژگی‌های کیفی ورقه‌های سیر خشک1

دوره 7، شماره 2، تابستان 1385، صفحه 31-46
فریبا بیات

5

استخراج ژلاتین به کمک آبکافت آنزیمی از پوست فیل‌ماهی (Huso huso) به روش بهینه یابی سطح پاسخ (RSM)

دوره 27، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 47-56
زهرا اسکندری؛ سید علی جعفرپور؛ علی معتمدزادگان

6

استخراج و جداسازی رنگ‌ روناس (Rubia tinctorum L.) با سه حلال در فصول مختلف و کاربرد آن برای مطالعات یاخته‌شناسی

دوره 35، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 266-275
عذرا عطائی عظیمی؛ بابک دلنواز هاشملویان

7

تأثیر روش‌های تسریع در خشک‌شدن بر شاخص‌های کیفی آلوچه در خشک‌کن آفتابی

دوره 9، شماره 3، پاییز 1387، صفحه 107-122
سعید ملک؛ محسن حیدری سلطان‌آبادی؛ مرتضی خان‌احمدی؛ حمیدرضا قزوینی؛ عادل میرمجیدی؛ محمد شاهدی؛ اصغر کرمانی

8

تأثیر کاربرد توأم پراکسید‌ هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 28، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 19-29
نرجس بادفر؛ سید علی جعفرپور

9

تغییرات برخی خصوصیات کیفی میوه زردآلوی بسته‌بندی شده با اتمسفر اصلاح شده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 تیر 1398
علی متولی؛ ابراهیم شهبازی؛ سید جعفر هاشمی؛ رضا طباطبایی کلور


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.