کلیدواژه‌ها = آنتی بیوتیک
تعداد مقالات: 7

1

اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 14، بهار 1394، صفحه 65-74
حسین زادگی میرزایی؛ سید عبداله حسینی

2

اثرات روغن اسانس کپسوله شده ی پونه، روغن اسانس پونه، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 110، بهار 1395، صفحه 55-66
وحید قاسملو؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ امیر میمندی پور

3

اثرات گیاهان دارویی، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خون جوجه‌های گوشتی

دوره 29، شماره 111، تابستان 1395، صفحه 45-54
علیرضا صفامهر؛ مظفر باقری؛ علی نوبخت

4

بررسی خواص ضدمیکروبی عسل, عصاره های آبی و الکلی و اسانس آویشن دنایی

دوره 09، شماره 17، پاییز و زمستان 1397، صفحه 33-40
هاجر نعمت اللهی؛ زرین دخت امامی؛ سیما یحیی آبادی؛ شادی شاهسار

5

بررسی غنی سازی ناپلیوس آرتمیا اورمیانا با آنتی بیوتیک اکسولینیک اسید و تعیین میزان بازماندگی دارو در غلظت ها و زمانهای مختلف

دوره 16، شماره 4، زمستان 1386، صفحه 153-162
میر یوسف یحیی زاده؛ سعید جوان؛ مهدی سلطانی؛ صابر شیری

6

تاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 110، بهار 1395، صفحه 67-80
سلیمه یزدانی؛ زربخت انصاری؛ حمید دلدار؛ سید علی جعفرپور؛ سارا بهشتی

7

تأثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 107، تابستان 1394، صفحه 229-240
سارا بهشتی مقدم؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ حمید دلدار؛ سید علی جعفرپور


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.