نویسنده = بهاره صحرائیان
تعداد مقالات: 2

1

بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)

دوره 17، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 41-56
فاطمه پورحاجی؛ بهاره صحرائیان

2

بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت)

دوره 17، شماره 2، بهار و تابستان 1397، صفحه 1-14
بهاره صحرائیان؛ مهدی کریمی؛ زهرا شیخ الاسلامی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.